In het kort: 4 mogelijkheden voor het gebruik van de wijntap

 1. Gratis Proefplaatsing
  Bij de proefplaatsing wordt de kunststof wijnton gratis voor een maand bij u geplaatst. U betaalt dan 
  € 0,25 per liter wijn extra. De kunststof wijnton wordt in principe geplaatst zonder boringen en de leidingen zijn niet langer dan 1 meter. Indien er echter wel geboord dient te worden of indien de leidingen langer zijn dan 1 meter, dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Tevens dient u minimaal 4 fusten wijn bij deze proefplaatsing af te nemen.
 2. Bruikleen
  Bruikleen is ook alleen geldig voor de kunststof wijnton. U betaalt € 0,25 per liter wijn extra. De waarde van de kunststof wijnton dient na 5 jaar afgelost te zijn.
  Indien de waarde van de wijnton (€ 1.550,00) niet is afgelost d.m.v. uw toeslag van € 0,25 per liter wijn, dan wordt het openstaande bedrag alsnog bij u in rekening gebracht.
  De wijntap blijft ten alle tijden eigendom van Groothandel Van der Linde.

 3. Lease-constructie
  De lease-constructie is zowel geschikt voor de kunststof wijnton als de houten wijnton. Gedurende een periode van 2 jaar betaalt u € 77,50 per maand voor de kunststof wijnton en € 82,50 per maand voor de houten wijnton. Gedurende deze 2 jaar betaalt u de bruikleenprijs van de wijn. D.w.z. € 0,25 per liter wijn extra. Na die 2 jaar komt dit te vervallen en tevens behoort de wijntap tot uw eigendom.
 4. Koop
  Dit is uiteraard mogelijk voor alle wijntapmodellen. U betaalt de gewone wijnprijs. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat voor u.